Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Λαχταριστό μοσχαρίσιο κότσι με ζουμερή σάλτσα και φρέσκα κρεμμύδια για το μεσημεριανό σας Για Osso buco Σοτάρουμε το μπέικον σε χαμηλή φωτιά και στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας. Όταν το κρέας πάρει χρώμα, το βγάζουμε έξω και σοτάρουμε το κρεμμύδι,...