Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Λατρεύω τους ξηρούς καρπούς! Και ιδιαίτερα στα γλυκά. Η φίλη μου Ντίνα Λούδας λοιπόν σήμερα μου έστειλε αυτη την τέλεια συνταγή για τάρτα με γέμιση αμύγδαλο!!
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το βούτυρο,την ζάχαρη και το γάλα
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη
Σε ένα άλλο...