Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Webb Για το μείγμα φρούτων Ανακατεύουμε τα ξερά φρούτα με το κονιάκ και αφήνουμε στην άκρη. Για τη ζύμη μπισκότων Ανακατεύουμε μαζί τα αλεύρια, τη σκόνη κακάο, τα μπαχαρικά, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Αφήνουμε στην άκρη. Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε μαζί τη μαύρη...