Προετοιμάστε τα κρεμμύδια σας για να αποφύγετε τα δάκρια. Κόψτε τα κρεμμύδια στο μέσων και βάλτε τα για 1 λεπτό σε ένα μπολ με νερό και πάγο. Εναλλακτικά κόψτε τα στο μέσων και βάλτε τα στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για 20 λεπτά περίπου.
Κακαβιά, η Σούπα του Ψαρά, Αν είχα μια ευχή, αυτή θα ήταν να είχα ένα μικρό σπιτάκι σε ένα νησί, είναι μεγάλη “στεναχώρια” οι ρίζες σου να είναι από την Κρήτη και ούτε να εχεις πατήσει το πόδι σου εκεί.Βέβαια μετά τις τελευταίες μου διακοπές στην την μοναδική και...