Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βήμα 1 Ζεσταίνετε μπόλικο αλατισμένο νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνετε μέσα τα μακαρόνια. Τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς να τα βαρυψήσετε.Βήμα 2 Στο μεταξύ, μέχρι να ζεσταθεί το νερό, σπάζετε τα αβγά σε ένα μεγάλο μπολ και τα χτυπάτε με το σύρμα μαζί με το 1/4 φλ....