Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Ετοιμάζετε το σάμαλι: Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο και λιώνετε τη μαστίχα ανακατεύοντας με κουτάλι. Ανακατεύετε τη σόδα με το γιαούρτι. Όταν κρυώσει η μαστίχα την προσθέτετε στο γιαούρτι.Ανακατεύετε το σιμιγδάλι με τη ζάχαρη και το μπέικιν πάουντερ και ρίχνετε το μίγμα γιαουρτιού....