ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟ ΓΙΑΧΝΙ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Αν το κρέας που βράζετε παραμένει πολύ σκληρό, ρίξτε στην κατσαρόλα ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τσιγγάνικο γιαχνί
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
γαστονόμος
Οι Χιτάνος είναι οι Ρομά της Ισπανίας
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ