Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Βήμα 1 Ετοιμάζετε τη γέμιση βάζοντας στο μπλέντερ τις γαρίδες, το σησαμέλαιο, το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάτε να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.Βήμα 2 Απλώνετε τα φύλλα σπρινγκ ρολς και βάζετε σε κάθε φύλλο μια μεγάλη κουταλιά από το μίγμα γαρίδας. Τυλίγετε σε ρολό όπως τους...