ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΥΚΙΑ ΓΙΑΧΝΙ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Αν το κρέας που βράζετε παραμένει πολύ σκληρό, ρίξτε στην κατσαρόλα ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολόκληρα κουκιά γιαχνί
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Μανώλης Ασλάνογλου
Μελωμένα κουκιά γιαχνί με μπόλικη ντομάτα, πελτέ, πατάτες και άνηθο
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ