Προετοιμάστε τα κρεμμύδια σας για να αποφύγετε τα δάκρια. Κόψτε τα κρεμμύδια στο μέσων και βάλτε τα για 1 λεπτό σε ένα μπολ με νερό και πάγο. Εναλλακτικά κόψτε τα στο μέσων και βάλτε τα στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για 20 λεπτά περίπου.
Σε ένα βαρύ, βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε τις πατάτες. Τις τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς να πάρουν πολύ χρώμα.Όταν τηγανιστούν, αδειάζετε το λάδι από το τηγάνι και προσθέτετε τα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες. Συνεχίζετε το τηγάνισμα μέχρι να...