Όταν βγάλετε το παστίτσιο από το φούρνο, για να κοπεί σε ωραία κομμάτια θα πρέπει να το αφήσετε τουλάχιστον 15 λεπτά να κρυώσει και μετά να το κόψετε.
Τσιγαρίζουμε το λάδι με τα κρεμμυδάκια κ το σκόρδο, ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες σε μέτρια κομμάτια, τις τσιγαρίζουμε για 2- 3 λεπτά, προσθέτουμε τη ντομάτα, τον άνηθο, τη δάφνη, το αλάτι, πιπέρι κ μοσχοκάρυδο.
Μόλις αρχίζουν να στεγνώνουν τα υγρά της ντομάτας προσθέτουμε νερό τόσο όσο να σκεπαστούν οι πατάτες
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.