Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Λαχταριστό και μυρωδάτο μοσχαράκι στη γάστρα για το μεσημεριανό σας γεύμα Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και αλευρώνουμε το κρέας.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά ώστε να μαλακώσουν.Προσθέτουμε το κρέας και το...