Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
για την προετοιμασία του κρητικού μεζέ: Πασπαλίζουμε το κρέας με αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε στην άκρη.Ρίξτε το ελαιόλαδο σε το τηγάνι και ρυθμίστε τη φωτιά στη μέση. Αφήνουμε το λάδι να ζεσταθεί για περίπου ένα λεπτό και στη συνέχεια προσθέτουμε την πιπεριά και το...