ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΑΡΑΘΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΟΕΛΙΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Αν το κρέας που βράζετε παραμένει πολύ σκληρό, ρίξτε στην κατσαρόλα ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πατάτες φούρνου με μάραθα και σταφιδοελιές κρητικές
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Νένα Ισμυρνόγλου
Μια εύκολη συνταγή για τις πιο αρωματικές πατάτες φούρνου που έχετε γευτεί ποτέ με μάραθα και σταφιδοελιές κρητικές
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ