Χοιρινό κοκκινιστό με φασόλια Φλωρίνης στο φούρνο

Χοιρινό κοκκινιστό με φασόλια Φλωρίνης στο φούρνο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Στραγγίζετε τα φασόλια και τα βράζετε για 35-40 λεπτά περίπου σε σκέτο νερό, χωρίς να προσθέσετε αλάτι, μέχρι να μαλακώσουν χωρίς να λιώσουν. Τα στραγγίζετε και φυλάτε το ζωμό τους.Ετοιμάζετε το κρέας όσο βράζουν τα φασόλια. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο μέχρι...