Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το σιμιγδάλι Άμα θέλουμε το αφήνουμε να ξεκουράσει αλλιώς το χρησιμοποιούμε κατευθείαν. (πάλι το ίδιο νόστιμο είναι το ζυμαρικι μας) Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας Και σε ένα τηγάνι ρίχνουμε σιμιγδάλι και από πάνω απλώνουμε το ζυμάρι ρίχνουμε...