Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Το αγριογούρουνο είναι ένα κρέας που δεν έχουμε συνηθίσει να το τρώμε, ωστόσο δεν είναι ακριβό και έχει μοναδική γεύση! Για το αγριογούρουνο Κόβουμε το αγριογούρουνο σε μερίδες ή ζητάμε από το χασάπη να το κόψει.Για το φαγητό αυτό καλό είναι να ξεκινήσουμε την προεργασία μια με...