Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Σε στρογγυλό ταψί 36 εκατοστών βάζουμε τα ζυμαρικά της επιλογής μας (εμείς βάλαμε πένες).Χτυπάμε τα αυγά με αλατοπίπερο.Βάζουμε ρίγανη, θυμάρι, το γάλα, το νερό και ανακατεύουμε.Στα ζυμαρικά προσθέτουμε τα τυριά και τα αλλαντικά της επιλογής μας, στην ποσότητα που μας...