Πατάτες γιαχνί

Πατάτες γιαχνί

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • πατάτες - 1 κιλό
  • κρεμμύδια - 1 ματσάκι φρέσκα ή 3 ξερά
  • δάφνη - 1 φύλλο
  • σκόρδο - 1 σκελίδα
  • λάδι - 1 κρασοπότηρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μοσχοκάρυδο - λίγο
  • ντομάτα - 4 φρέσκες τριμμένες ή χυμό ντομάτας

Οδηγίες παρασκευής

Τσιγαρίζουμε το λάδι με τα κρεμμυδάκια κ το σκόρδο, ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες σε μέτρια κομμάτια, τις τσιγαρίζουμε για 2- 3 λεπτά, προσθέτουμε τη ντομάτα, τον άνηθο, τη δάφνη, το αλάτι, πιπέρι κ μοσχοκάρυδο.

Μόλις αρχίζουν να στεγνώνουν τα υγρά της ντομάτας προσθέτουμε νερό τόσο όσο να σκεπαστούν οι πατάτες


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.