Αν το κρέας που βράζετε παραμένει πολύ σκληρό, ρίξτε στην κατσαρόλα ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.
Τσιγαρίζουμε το λάδι με τα κρεμμυδάκια κ το σκόρδο, ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες σε μέτρια κομμάτια, τις τσιγαρίζουμε για 2- 3 λεπτά, προσθέτουμε τη ντομάτα, τον άνηθο, τη δάφνη, το αλάτι, πιπέρι κ μοσχοκάρυδο.
Μόλις αρχίζουν να στεγνώνουν τα υγρά της ντομάτας προσθέτουμε νερό τόσο όσο να σκεπαστούν οι πατάτες
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.