Χοιρινό σνίτσελ με σάλτσα πορτοκάλι

Χοιρινό σνίτσελ με σάλτσα πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Κόβετε το ψαρονέφρι σε ροδέλες πάχους 1½ εκ. περίπου και τα χτυπάτε για να λεπτύνουν και να πάρουν πάχος ½ εκ. περίπου.Βήμα 2 Ύστερα, τα ραντίζετε με το λεμόνι, τα αλατοπιπερώνετε και τα αλευρώνετε, τινάζοντάς τα για να φύγει το περισσό αλεύρι.Βήμα 3 Χτυπάτε ελαφρά τα...