Βρήκες κάποια συνταγή που σε ενδιαφέρει;
Αποθήκευσε τη στο βιβλίο συνταγών για να μην τη ξαναψάχνεις
Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
www.gastronomos.gr
Tina Webb
Να μια ωραία ιδέα για να αξιοποιήσουμε το χθεσινό ψητό ή βραστό κοτόπουλο (ή άλλα κρεατικά)
www.gastronomos.gr
γαστονόμος
Συνοδεύει τέλεια ψητά κρεατικά (φιλέτο κοτόπουλο, μπριζόλες, ψαρονέφρι) όμως με λίγο ψωμί και ένα βραστό αυγό είναι ένα ωραιότατο βραδινό
www.gastronomos.gr
Αντωνία Κατή
Εύκολη και απίθανα δροσιστική αυτή η κρέμα ψυγείου γίνεται με τον χυμό από φρέσκο καρπούζι
www.gastronomos.gr
Περικλής Κοσκινάς
Υπέροχη σαλάτα παντζαριών με σπανάκι και πορτοκάλι, ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και τραγανά καρύδια για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας
www.gastronomos.gr
γαστονόμος
Γευστική, ανάλαφρη και χειμωνιάτικη αυτή η σαλάτα ταιριάζει με όλα τα γεύματα
www.gastronomos.gr
Χριστόφορος Πέσκιας
Ένα μικρό διαμάντι της μεγαλονήσου, αυτές οι πατάτες αντιναχτές όπως μας το έδωσε ο Κύπριος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας, ένα ιδανικό συνοδευτικό για το κρέας σας
www.gastronomos.gr
γαστονόμος
Ένα από τα πιο κλασικά κυριακάτικα φαγητά, που συνηθίζεται πολύ την περίοδο του χειμώνα, σε μία εκδοχή αρωματική και πεντανόστιμη
dinanikolaou.gr
Ντίνα Νικολάου
Από τα νοστιμότερα μαγειρέματα της σαρδέλας είναι γεμιστές στο φούρνο
Για να μην δακρίζετε όταν καθαρίζετε κρεμμυδια, δοκιμάστε να τα καθαρίσετε κάτω από το τρεχούμενο νερό της βρύσης ή κάτω από τον απορροφητήρα.