Τυρομπουκιές για τρελές μάσες

Τυρομπουκιές για τρελές μάσες

koitamagazine.gr

Koita Magazine

Ένα εκπληκτικό ορεκτικό που είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψετε

Κέικ με καρύδια και μέλι

Κέικ με καρύδια και μέλι

steliosparliaros.gr

Στέλιος Παρλιάρος

ΧΟΡΤΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ

ΧΟΡΤΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ

dinanikolaou.gr

Ντίνα Νικολάου

Τα χόρτα, μαγειρεμένα στον ατμό, διατηρούν καλύτερα το ζωηρό χρώμα τους, είναι πιο τραγανά –αν και καλομαγειρεμένα- και πιο νόστιμα

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα

cookpad.com

mary-mary

Φασολάδα με βουβαλίσιο λουκάνικο και μους σελινόριζας

Φασολάδα με βουβαλίσιο λουκάνικο και μους σελινόριζας

www.gastronomos.gr

γαστονόμος

Οι νικήτριες συνταγές του μεγάλου διαγωνισμού, του Γαστρονόμου και της Fissler, «Ξαναμαγειρέψτε την Παράδοση»

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ

dinanikolaou.gr

Ντίνα Νικολάου

Εξαιρετικό πιάτο, από τα καλύτερα της ελληνικής κουζίνας

Τσίζκεϊκ με γιαούρτι

Τσίζκεϊκ με γιαούρτι

xrysessyntages.com

Χρύσω Λέφου

Αυγά Κοκκινιστά

Αυγά Κοκκινιστά

www.tasty-guide.gr

TASTY-GUIDE TEAM

Σπανακόπιτα χωριάτικη με ελαιόλαδο

Σπανακόπιτα χωριάτικη με ελαιόλαδο

cookpad.com

ΔΑΜΙΑΝΌΣ ΑΝΤΩΝΙΆΔΗΣ

Τάρτα Φράουλα

Τάρτα Φράουλα

www.dailycious.gr

Elly Margaritides

Γιγάντιο κοκ

Γιγάντιο κοκ

www.gastronomos.gr

γαστονόμος

Φρουτάλια ή Φουρτάλια Άνδρου

Φρουτάλια ή Φουρτάλια Άνδρου

www.argiro.gr

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Πατέ Σαρδέλας

Πατέ Σαρδέλας

www.tasty-guide.gr

TASTY-GUIDE TEAM

Χοιρινό με ξινόχοντρο

Χοιρινό με ξινόχοντρο

www.gastronomos.gr

γαστονόμος

Μια συνταγή που ξεχωρίσαμε στο 5ο φεστιβάλ κρητικής κουζίνας

Πικάντικο κοτόπουλο με κριθαράκι

Πικάντικο κοτόπουλο με κριθαράκι

xrysessyntages.com

Χρυσές Συνταγές

Γλώσσα γεμιστή Καμπανία

Γλώσσα γεμιστή Καμπανία

www.eliasmamalakis.gr

Ηλίας Μαμαλάκης

Γαυροκεφτεδάκια

Γαυροκεφτεδάκια

www.chefoulis.gr

Άννα

Χοιρινό κότσι Βαυαρίας

Χοιρινό κότσι Βαυαρίας

xrysessyntages.com

Νίνα Θεοχαρίδου

Ψωμί

Ψωμί

cookpad.com

Πέτζυ Σεντεμέντε

Ξέρετε ότι


Για την αποστειρωση των βάζων, πλένουμε πολύ καλά με ζεστό νερό τα βάζα και τα τοποθετούμε ανάποδα πάνω σε πετσέτα. Κατόπιν τα βάζουμε μαζί με την πετσέτα στο φούρνο στους 100 βαθμούς C για 15 λεπτά.

Γεμίζουμε τα βάζα μέχρι επάνω με το γλυκό, όταν και τα 2 είναι ακόμα ζεστά. Τα κλείνουμε αμέσως ερμητικά και τα γυρίζουμε ανάποδα, με το καπάκι προς τα κάτω.

Τα αφήνουμε έτσι, έως ότου κρυώσουν.