Αν κατά λάθος ρίξεις περισσότερο αλάτι στο φαγητό μπορείς να το σώσεις. Αν πρόκειται για σούπα ή για οποιοδήποτε φαγητό που έχει σάλτα, θα πρέπει να βάλεις μέσα μια πατάτα ολόκληρη. Οι πατάτες τραβάνε το αλάτι.
Ζύμη Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό (ή με τα χέρια) όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνουμε ένα ζυμάρι. Το τυλίγουμε σε διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Κατόπιν ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο (για να μην κολλάει, το ανοίγουμε...