Για κάθε συνταγή που αντιγράφετε αφιερώστε λίγο χρόνο για να τη διαβάσετε και να την καταλάβετε. Σημειώστε τα βήματα και εντυπώστε τη καλά στο μυαλό σας. Μετά προχωρήστε στη παρασκευή της.
Περιχύνετε τα κυβάκια του ξινόμηλου με το χυμό μισού λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Χοντροκόβετε τα αντίδια -που όπως ξέρετε έχουν μια ελαφρά πικρή γεύση- και τα βάζετε σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Ρίχνετε και τις σκελίδες του πορτοκαλιού, τα ξινόμηλα, τα σπόρια ροδιού, τους κύβους...