Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Περιχύνετε τα κυβάκια του ξινόμηλου με το χυμό μισού λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Χοντροκόβετε τα αντίδια -που όπως ξέρετε έχουν μια ελαφρά πικρή γεύση- και τα βάζετε σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Ρίχνετε και τις σκελίδες του πορτοκαλιού, τα ξινόμηλα, τα σπόρια ροδιού, τους κύβους...