Για κάθε συνταγή που αντιγράφετε αφιερώστε λίγο χρόνο για να τη διαβάσετε και να την καταλάβετε. Σημειώστε τα βήματα και εντυπώστε τη καλά στο μυαλό σας. Μετά προχωρήστε στη παρασκευή της.
Καθαρίζουμε το σπανάκι, και το σωτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και το κραταμε στην άκρη Σωτάρουμε το μανιτάρι με λίγο βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και το κραταμε στην άκρη.Σωτάρουμε το κοτόπουλο με το σκόρδο και τα μυρωδικά και τα τοματίνια στο...