Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Ρίχνετε σε μια κανάτα φέτες από λεμόνι και λάιμ, μερικές φλούδες από αγγούρι που θα κόψετε με το πίλερ που καθαρίζετε τις πατάτες, καθώς και φυλλαράκια δυόσμου.Απογεμίζετε την κανάτα με παγωμένο νερό και παγάκια και σερβίρετε.