Αν κατά λάθος ρίξεις περισσότερο αλάτι στο φαγητό μπορείς να το σώσεις. Αν πρόκειται για σούπα ή για οποιοδήποτε φαγητό που έχει σάλτα, θα πρέπει να βάλεις μέσα μια πατάτα ολόκληρη. Οι πατάτες τραβάνε το αλάτι.
Webb Ζεσταίνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας σε δόσεις μέχρι να πάρει καλό χρώμα. Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σοτάρουμε καλά και αυτό μέχρι να πάρει ελαφρύ χρώμα αλλά να μην μαυρίσει. Στη...