Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175-180° C. Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε μια μεγάλη φόρμα του κέικ (νούμερο 28).Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε καλά με τον αβγοδάρτη τα αβγά και ρίχνουμε το λάδι και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το ενώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά.Διαλύουμε στον...