Αγκινάρες Ιερουσαλήμ με κοτόπουλο

Αγκινάρες Ιερουσαλήμ με κοτόπουλο

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ζεματάτε τις αγκινάρες σε νερό που βράζει μαζί με λίγο αλάτι για περίπου 10 λεπτά, Όσο βράζουν, σε άλλη κατσαρόλα ρίχνετε το ηλιέλαιο, το ελαιόλαδο, περιμένετε να ζεσταθούν και ρίχνετε τα φιλέτα κοτόπουλου να τσιγαριστούν. Γυρίζετε μέχρι να ροδίσουν και οι 2 πλευρές....