Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Βήμα 1 Λαδώνετε ελαφρά µια φόρµα µε ελατήριο διαµέτρου 23 εκ. και ντύνετε τον πάτο και τα πλευρά της µε αντικολλητική λαδόκολλα.Βήμα 2 Αδειάζετε το παγωτό σε ένα µεγάλο µπολ και ανακατεύετε µέσα απαλά τα βατόµουρα (κατεψυγµένα) και τις θρυµµατισµένες µαρέγκες.Βήμα 3 Βάζετε το...