Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Βάζουμε τις φράουλες για λίγα λεπτά σε μπολ με νερό. Μετά τις πλένουμε καλά μία μία και αφαιρούμε το κοτσάνι. Αν είναι μικρές, τις αφήνουμε ολόκληρες, αν είναι μεγάλες, τις κόβουμε στα 2 ή στα 4 κομμάτια.Τις βάζουμε σε ένα μπολ. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και περιχύνουμε με το...