Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το σοτάρετε με το βούτυρο μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, το μπαχάρι και την κανέλα και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια.Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160ο C. Γυρίζετε το φαγητό...