Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Βήμα 1 Γέμιση: Βάζετε σε ένα μπολ το γάλα και μουλιάζετε μέσα την ψίχα ψωμιού. Σοτάρετε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα πλοκάμια μέχρι να μαραθούν καλά τα κρεμμύδια και προσθέτετε τις ντομάτες. Αφήνετε το μίγμα να βράσει για 5 λεπτά και αδειάζετε το...