Για να βγάλετε περισσότερο χυμό από το λεμόνι. Πριν το στύψετε, κυλήστε το πιέζοντάς το με δύναμη σε σκληρή επιφάνεια. Επίσης πριν το στύψετε, μπορείτε να το βάλετε σε ζεστό νερό.
Καθαρίζουμε το σπανάκι, και το σωτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και το κραταμε στην άκρη Σωτάρουμε το μανιτάρι με λίγο βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και το κραταμε στην άκρη.Σωτάρουμε το κοτόπουλο με το σκόρδο και τα μυρωδικά και τα τοματίνια στο...