Για να διατηρήσετε τα πράσινα λαχανικά σας (μαρούλια, σαλάτες, άνηθο, μαϊντανό, βασιλικό) τουλάχιστον για ένα μήνα φρέσκα και με ζωντανό χρώμα, τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας και τοποθετήστε τα σε σακούλα στο ψυγείο.
Δροσερή σαλάτα με έντονη και απαλή γεύση για όλες τις ώρες Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το πεπόνι και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα μαζί με τα σταφύλια, ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια μέντας και τα ρίχνουμε μέσα στη σαλατιέρα.Στη συνέχεια χτυπάμε τον χυμό λεμονιού με το...