Αν σας έκοψε η μαγιονέζα κάντε το παρακάτω: βάλτε σε ένα μπολ ένα κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα, πιπέρι και αλάτι. Μετά, προσθέτετε την μαγιονέζα σιγά-σιγά, χτυπώντας το μίγμα μέχρι να πήξει.
Εκτέλεση παντεσπάνι Βάζουμε σε μια κούπα ζάχαρη άχνη, αμύγδαλο σε σκόνη, αλεύρι, baking powder, 3 ολόκληρα αυγά, πιστάστσιο, βούτυρο, χρώμα ζαχαροπλαστικής και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα μίγμα. Χτυπούμε παράλληλα στο μίξερ την κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγύ και βάζουμε το...