Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Απολαυστικό και εύκολο γλυκισμα για όλες τις ώρες Απολαυστικό και εύκολο γλυκισμα για όλες τις ώρες Σε ένα μπολ ρίχνετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗ Σμαζί με το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Στη συνέχεια ρίχνετε το μείγμα μπισκότου σε...