Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Κόβουμε το ψάρι σε φέτες το βάζουμε σε ένα ταψάκι, ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τα κρεμμυδάκια τα φρέσκα ψιλοκομμένα, το άνηθο, το χυμό ντομάτας λάδι και αλάτι και πιπέρι.Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μια ώρα περίπου. Όταν ψηθεί το ψάρι το βγάζουμε από το ταψάκι το...