Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα σε μία γαλατιέρα ή σε ένα μεγάλο μπρίκι του καφέ, βάζουμε όλα μαζί τα υλικά και ανακατεύουμε, αφήνουμε να βράσουν για δέκα λεπτά.Φτιάχνουμε την γέμιση, ρίχνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι ή στο γουοκ το λάδι και αφού έχει κάψει προσθέτουμε τις γαρίδες αφήνουμε να...