Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Ρίχνετε σε ένα μπολ το πλιγούρι, το κρεμμύδι, λίγο αλατοπίπερο, το βραστό νερό, ανακατεύετε και αφήνετε στην άκρη για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει το πλιγούρι.Στο μεταξύ σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τον κιμά με τα κρεμμύδια. Αλατοπιπερώνετε,...