Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Ανακατέψτε σε ένα μπολ το γλυκό μαστίχα, τα αμύγδαλα, την κοπανισμένη μαστίχα, το ροδόνερο και τον χυμό λεμονιού. Χτυπήστε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και ενώστε τα με το μείγμα.Ανοίξτε τα φύλλα και κόψτε τα κάθετα σε 3 λωρίδες. Πάρτε 2 λωρίδες και αλείψτε τις με βούτυρο....