Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Δροσερή γρανίτα για μικρούς και μεγάλους φίλους Ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό, το χυμό λεμονιού και τη βανίλια 2-3 φόρες να γίνει ένα πυκνό σιρόπι. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.Πολτοποιούμε τα καθαρισμένα κεράσια και τα αδειάζουμε σε βαθύ μεγάλο μπολ.Ρίχνουμε και το σιρόπι αφού...