Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Βήμα 1 Κρατάτε στην άκρη ½ αγγουράκι για γαρνίρισμα, κόβετε τα υπόλοιπα στη μέση κατά μήκος και ύστερα σε φετάκια. Τα βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε μέσα το γιαούρτι, το λεμόνι, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το σκόρδο, τον γλυκάνισο, αλάτι και πιπέρι. Τα κρατάτε...