Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Αρχικά ετοιμάζετε το dressing: χτυπάτε στο μπλέντερ την ντομάτα με όλα της τα ζουμιά, το ξίδι, τη ζάχαρη και τη σάλτσα σόγιας μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός. Συμπληρώνετε το λάδι και χτυπάτε για 2 λεπτά επιπλέον. Αφήνετε το dressing να περιμένει. Βράζετε το κοφτό...