Όταν τα ζυμαρικά σας βράσουν , μην χύνετε το νερό! Κρατήστε λίγο και προσθέστε το στην σάλτσα των ζυμαρικών σας. Θα σας δώσει μια πλούσια και κρεμώδη σάλτσα χωρίς να προσθέσετε άλλα υγρά.
Ζύμη Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό (ή με τα χέρια) όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνουμε ένα ζυμάρι. Το τυλίγουμε σε διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Κατόπιν ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο (για να μην κολλάει, το ανοίγουμε...