Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για την πανσέτα με ζυμαρικά φούρνου, κόβουμε πρώτα τα μανιτάρια σε φέτες. Βάζουμε σε μπολ 1 φλ. σάλτσα ντομάτα με βασιλικό. Προσθέτουμε το γιαούρτι. Μαρινάρουμε το κρέας το λιγότερο για 30′.Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε την...