Για να βγάλετε περισσότερο χυμό από το λεμόνι. Πριν το στύψετε, κυλήστε το πιέζοντάς το με δύναμη σε σκληρή επιφάνεια. Επίσης πριν το στύψετε, μπορείτε να το βάλετε σε ζεστό νερό.
Για τους λάτρεις του κυνηγιου!
Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και περιχύνουμε το κρέας. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια,ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και...