Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
100 Κοινοποιησέ το ! Share Για τη ζυμη( 1176 ); Τρεις κουπες αλευρι γοχ Δυο κ σ ξυδι Δυο κ σ λαδι Αλατι Μια κουπα νερο Επλασα το ζυμαρι και το αφησα μια ωριτσα να ξεκουραστει Υλικα για τη γεμιση Δυο κουπες ψιλοκομενο κοτοπουλο,ειχα λιγο ψημενο Λιγη κοκινη πιπερια ψιλοκομενη Λιγη...