Για να φτιάξετε γκανάζ, ρίχνετε σε ένα μπολάκι κουβερτούρα σε κομμάτια και χλιαρό γάλα ή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η γκανάζ να αποκτήσει λεία, ομοιόμορφη και γυαλιστερή δομή.
Παίρνουμε τη ρόκα, την πλένουμε, την ψιλοκόβουμε και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε μέσα το τυρί, λίγο ελαιόλαδο, πιπέρι και ανακατεύουμε. Παίρνουμε τα φιλέτα ψαριού, τα αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε επάνω λίγο από το μείγμα με τη ρόκα. Στη συνέχεια τα ρολάρουμε βάζοντας...