Για κάθε συνταγή που αντιγράφετε αφιερώστε λίγο χρόνο για να τη διαβάσετε και να την καταλάβετε. Σημειώστε τα βήματα και εντυπώστε τη καλά στο μυαλό σας. Μετά προχωρήστε στη παρασκευή της.
Βήμα 1 Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την κόκκινη καυτερή πιπεριά σε λεπτές ροδέλες και ψιλοκόβετε το σκόρδο.Βήμα 2 Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε μέσα το ελαιόλαδο. Βήμα 3 Σοτάρετε τις γαρίδες για 1 λεπτό και...