Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Λαχταριστή πίτσα με απλά και εύκολα υλικά για όλες τις ώρες Κόβετε σε λεπτές φέτες τα λαχανικά και πολτοποιήτε το σκόρδο. Πλένετε και κόβετε τις ντομάτες. Σ’ ένα τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι και βάζετε τα κρεμμύδια, τις μελιτζάνες, το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι και το...